Misafir Yorumları

Misafirlerimizin, transferlerimiz hakkındaki görüş ve değerlendirmeleri.

Erkan Kaya - 606 gün önce

Antalya havaalanı transferlerimiz zamanında yapıldı ve gayet konforlu bir araçla ulaşımımız sağlandı. Transferimizde bize eşlik eden şoförümüz Ali beye kendim ve ailem adına teşekkür ediyorum.


Imran Chughtai - 612 gün önce

I wish I could rate this private taxi service higher than five stars. Great communication, professional chauffeurs and no trouble. Travelling as a single woman I felt completely safe during my transfers. I will definitely recommend iyitransfer to all my friends and use them again on my next visit to Antalya.


Zdenka Czeslaw - 618 gün önce

Na naši první dovolenou v Turecku jsme dostali službu Vip transfer Antalya a byli jsme velmi spokojeni. Přístup řidiče byl velmi profesionální a milý. Vozidlo zaslané na přepravní službu bylo extrémně čisté a nové. Děkujeme ti.


Suat Polat - 633 gün önce

Antalya havaalanı transfer firması iyitransfer ve firma yetkilisi Harun beyin yardımıyla otelimize güvenli şekilde ulaştık. Araç yeni model Mercedes Vito vip transfer aracıydı ve hem gidiş hemde antalyaya dönüş ulaşımımızı sağlayan şoför arkadaşlar son derece profesyonel ve saygılıydı. Teşekkür ederiz ve tavsiye ediyoruz.


Mehmet - 675 gün önce

Biz Antalya havalimanından belek için transfer rica ettik. Sağolsun Lütfi bey çok yardımcı oldu. Fiyat ve hizmet kalitesi gayet iyi ve çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim. Fiyat olarak diğerlerine göre çok uygunlar. Tekrar teşekkürler.


Duygu Nayir - 686 gün önce

Antalya havalimanından otelimize transfer için bu yıl iyitransfer.com`u tercih ettik. Vip transfer araçları çok şık ve konforlu olmasının yanında şoför bey son derece nazik ve profesyonel tutumla bize hizmet sundu. Ulaşım hizmetinden ve seyahat ettiğimiz araçtan memnun kaldık ve tatil için Antalya transferi arayan herkese tavsiye ederiz. Nayir Ailesi


Nicole Thisanska - 698 gün önce

masinii super lux si servicii foarte professionale


Akın Özsoy - 703 gün önce

Antalya Havaalanından otelimize transfer için ilk defa iyitransfer şirketini kullandık. Bugüne dek uyduruk taksiler için boş yere yığınca para ödemişiz. Bunu fark ettik. Eski püskü taksiler yerine yepyeni Vip Mercedes Vito minibüsle seyahat ettik. Üstelik taksiye 800 TL ödemek yerine sadece 430 TL ödeyerek mis gibi yolculuk yaptık. Araçlar, şoförler, hizmet her şey on numara. Antalya Havaalanına dönüş transfer rezervasyonumuzuda yaptıracaz. Kaliteli, uygun fiyatlı hizmet ve güvenilir firma arayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum.


1 2 3 4 5 6 7